O nama

Filmska i televizijska produkcija“  FILMIN3 “ zvanično je počela sa radom aprila 2015. godine kao rezultat uspešnog višegodišnjeg  rada u produkcijama i televizijama na poslovima reditelja, urednika emisija i časposisa , novinara, snimatelja i montažera. 

Marta 2021.godine kao rezultat višegodišnjeg iskustva nastala je emisija “Agro profit„ koja se emituje na lokalnim televizijama koja na savremeni, dinamičan i urbani način upoznaje gledaoce sa poljoprivrednom proizvodnjom i svima koji u ovoj delatnosti vide mogućnost zarade i ostavarivanja profita. Ono što ovu emisiju izdvaja od ostalih su rubrike: agro meridijan i struka savetuje u kojima se prikazuju najnovija tehnološka dostignuća ne samo u Srbiji već i van granica naše zemlje.  Istovremeno pokrenuli smo i youtube kanal ” Pupoljak„ koji beleži svakodnevni porast pratilaca. 

Naša zadatak je da svima koji nam ukažu poverenje pružimo brzi servis i vrhunsku uslugu a sve u cilju da kljientima damo kvalitetan materijal ispunjavajući njihove zahteve. 

Proces stvaranja dokumentarnog filma, emisije, reportaže, namenskog (reklamnog, industrijskog, korporativnog  video klipa ) u potpunosti  sprovodimo od inicijalne ideje do finalnog proizvoda. To podrazumeva:  scenario, knjigu i plan snimanja, montažu, postproduciju slike i zvuka  (grafika, animacija, kolor korekcija) kao i isporuku materijala u željenom formatu.  Muzika, odnosno tonska podloga koju koristimo je ″royalty″  free osim ukoliko klijent poseduje prava na odredjeni tonski zapis.

U želji da se prilagodimo zahtevima tržišta i interesu publike, decembra 2022. krećemo i sa digitalnim pristupom pokretanjem portala ” Pupoljak “gde se na jednom mestu mogu pronaći sve aktuelnosti vezane za poljoprivredu, ekologiju, turizam i proizvodnju hrane.

⬇️ Možete nas kontaktirati ⬇️

TV I VIDEO PRODUKCIJA
” Filmin 3 – Pupoljak”
dobrodošli na našu web prezentaciju