JEFTINO LETOVANJE U KRAŠIĆIMA

Ukoliko zelite miran odmor i privatnost. Da imate pun komfor i uzivate u velikom apartmanu a pri tome volite Crnu Goru i Bokokotorski zaliv, Krašići su pravo mesto.

Nema vreve, glasne muzike i idealni su za miran i tih odmnor. Apartmani za udoban smestaj od 4 do 6 osoba, klima, wifi, parking, lepa plaza udaljena su 50m. Gostoljubivi domacini učiniće sve da vam boravak bude prijatan i da ćete kući vratiti odmorni i puni lepih utisaka.

U blizini su dva restorana a u starom delu Krašića nalazi se prelepa konoba koja nudi morrske specijalitete.

Blzu je i pekara i minimmarket a na 900m je i samoposluga koja je odlično snadbevena tokom letnjih meseci. Udaljenost od Tivta i Kotora oko 13km, od Budve oko 30km , aerodorm Tivat je udaljen 12km. Postoji opcija sačekivanja gostiju na aerodormu ili autobuskj stanici Tivat.

Rezervacije i informacije na +381 64 1322459 i za pozive iz Srbije 064 13 22 459

Lokalnii prevozioci imaju brodske ture do Herceg Novog i plaze Žanjice i Mirišta a par puta nedeljno ide i izlet do Perasta. U Krašićima nema peščanih plaža što ovo mesto izdvaja od drugih. Ima dve velike šljunkovite plaže sa plićakom a ispod apartmana je velika betonska plaža sa manjom šljunkovitom pogodnom za decu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *