TREĆI SAJAM VINA, HRANE I TURIZMA U BEOGRADU

VINSKA VIZIJA OTVORENOG BALKANA

Treći sajam vina, hrane i turizma „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ održaće se na Beogradskom sajmu od 22. do 24. novembra 2024. godine uz podršku vlada Republike Srbije, Severne Makedonije i Albanije.

Sajam Vinska vizija je jedinstvena i najveća regionalna platforma za povezivanje vinara, destilera, distributera, kao i profesionalaca iz vinske industrije. Sajam iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i profesionalnih kupaca, otvarajući nova tržišta i poslovne prilike za domaće proizvođače. U 2023. godini, sajam je okupio više od 600 izlagača iz 29 zemalja, tokom kojeg je održano više od 2.000 sastanaka sa distributerima iz više od 40 zemalja.

Nadovezujući se na postignute uspehe i rast koji sajam ostvaruje iz godine u godinu, pozivamo sve izlagače da budu deo najveće vinske i destilerijske manifestacije u regionu koja pruža priliku za predstavljanje i plasiranje proizvoda na internacionalnom nivou.

Prijave za sajam traju do 21. juna 2024. godine, i moguće je preuzeti ih na zavničnoj stranici Vinske vizije Otvorenog Balkana: https://exhibitors.winevision.biz/ Popunjeni formular podnosi se slanjem na imejl adresu: ob-winefair@sajam.rs

Kako bismo svim izlagačima obezbedili vidljivost na sajmu i lakše uspostavljanje kontakta sa poslovnim partnerima, pozivamo vas i da popunite Formular za obaveznu registraciju za uključivanje u zvanični Katalog sajma koji je dostupan na sledećoj stranici: https://catalogue.winevision.biz/exhibitors-catalogue/

Radujemo se susretu sa vama, vidimo se na Vinskoj viziji Otvorenog Balkana, navećem okupljanju vinara i destilera, u Beogradu od 22. do 24. novembra!

Izvor PKS Beograd, Resavska 13 – 15 SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *