IZLOŽBA VINA I RAKIJE U VALJEVU

Na autentičnom prostoru Ulice Kneza Miloša u Valjevu 19/20/21 aprila 2024. godine, po prvi put u organizaciji Agrorazvoja valjevske doline održaće se Izložba vina i  rakije. Na ovom prestižnom događaju će se predstaviti izvanredni proizvođači vina, rakija, pršuta i sireva.

Pozivamo sve prijatelje i ljubitelje dobrog ukusa da nam se pridruže 19/20/21 aprila sa početkom u 10 časova, kako bismo zajedno proslavili najbolje što svet vina, rakije i gastronomije može da ponudi. Ovaj događaj će biti prilika da se istraži bogatstvo ukusa i mirisa koji se kriju u vinima i rakijama koje proizvode lokalni i regionalni proizvođači.

Na Izložbi će se predstaviti vrhunski vinski podrumi koji će posetiocima omogućiti da degustiraju različitih vrsta vina i upoznaju se s njihovim karakteristikama. Takođe, tu će biti i poznati proizvođači rakija koji će pružiti priliku za uživanje u tradicionalnom srpskom ukusu i raznolikosti ovog pića.

Gastronomija će takođe biti u fokusu, s bogatom ponudom vrhunskih sireva i pršuta. Posetioci će imati priliku da probaju razne delikatese i otkriju nove ukuse koji će upotpuniti njihovo vinsko i rakijsko iskustvo.

Pored degustacija i upoznavanja sa izvanrednim proizvodima, Izložba će takođe pružiti mogućnost da se upozna vinski turizam koji se razvija u ovom regionu. Posetioci će imati priliku da se informišu o vinarijama i vinogradima koje mogu posetiti, upoznaju se s procesom proizvodnje vina i rakije.

Dođite i pridružite nam se na Izložbi vina i rakije gde ćemo zajedno proslaviti kulturu vina, rakije, gastronomije i vinskog turizma.

Vidimo se 19/20/21 aprila  od 10 časova.

Živeli!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *