AGRO PROFIT VAŠ VODIČ ZA SIGURAN USPEH

Emisija ” Agroprofit” je savremena, dinamična poljoprivredna emisija koji prikazuje priče malih i srednjih proizvđača koji sa nama dele iskustva vezana za proizvodnju i preradu poljoprivrednih proizvoda. Koliko je značajna povezanost proizvoađača sa sela sa prerađivačima iz grada, samo su neki od primera koji se nižu iz emisije u emisiju. Takođe, pričamo i o ulaganjima u poljoprivredu ali i proizvodnju, kao i tome šta je najbolje uraditi kako bi osigurali stalan profit. Kako da zastitite svoje voće, koje su tajne u proizvodnji dobrog vina, da li je neobično da se zasadi vinove loze podižu i na možda netipičnim područjima samo su neka od pitanja na koje tražimo odgovore. Svakako da se obrađuju i druge teme  iz oblasti stočarstva, ratarstva i povrtarstva.

U zavisnosti od sezone često se može pogledati i neki zanimljivi putopis, seoski turizam, kao i dešavanja tokom jeseni na berbama grožđa i drugim manifestacijama. Ukratko: podsticaji, Ipard fondovi ali i zanimljivi recepti, stari zanati i turizam svakako su teme koje ce ispunjavati prostor emisije.

VAŠ VODIČ ZA SIGURAN USPEH

Emisija ” Agro profit” vodič za uspešne domaćine prikazuje priče malih i srednjih proizvodjača koji sa nama dele iskustva vezana za proizvodnju i preradu poljoprivrednih proizvoda.

Koliko je značajna povezanost proizvodjača sa sela sa prerađivačima iz grada samo su neki od primera koji se nižu iz emisije u emisiju.

Pričamo i o ulaganjima u poljoprivredu ali i u proizvodnju, kao i o tome šta je najbolje uraditi kako bi osigurali siguran profit.

Najraznovrsnije priče iz domena poljoprivredne proizvodnje. Rubrika ” agro meridijan ” ali i ratarstvo, povrtarstvo, stočarstvo. Podsticaji, ipard fondovi ali i zanimljivi recepti, kvalitet hrane i turizam svakako su teme koje ce ispunjavati prostor emisije.

Ono što nas izdvaja od drugih je i to što na urbani način izveštavamo o poljoprivredi. Došlo je do smene generacije, pa su današnji poljoprivrednici, uspešni, mladi i obrazovani koji prate sva naučnotehnička dostignuća. Prate seminare i poljoprivredne radionice, slušaju savete stručnjaka i konstantno se obrazuju.

Ulažu u poljoprivredu i opremu tako da Srbija, danas moyže sa ponosom da kaže kako ima čitavu armiju mladih i uspešnih poljorivrednika koji se bore za bolje uslove rada i veće poštovanje.

Još jedna važna karika koja ” Agro profit ” izdvaja od sličnih je i to što se u svakoj, ekskluzivno prikazuju i kratke reportaže o poljoprivredi iz regiona ali i iz sveta u rubrici ” Agromeridijan “.

Emisija ” Agro profit ” se emituje na preko 100 lokalno regionalnih televizija. Osim Srbije, emitujemo se u Crnoj Gori, Hrvatskoj i BiH a putem našeg YouTube kanala gde nam raste broj pratilaca dobijamo komentare od gledalaca iz celog sveta. Dobili smo info da nam neke video reportaže emituju na TV u Češkoj.

Nikako ne smemo da zaboravimo da baš ta armija predstavlja snagu Srbije jer proizvodi najvažniju stvar na Planeti a to je HRANA!

Naš YouTube kanal PUPOLJAK za kratko vreme je dostigao preko 3.500 pratilaca . Emisija ” Agro profit ” polako ali sigurno postaje sve popularnija a u prilog tome ide da smo sa oko 45 lokalnih televizija, uspeli da godinu završimo sa 104 lokalno regionalne televizije koje preuzimaju emisiju za dalje emitovanje.

Sve emisije možete da pronađete ovde ali i direktno na našem YouTube kanalu na koji možete da uđete klikom na bilo koji od postavljenih videa.

Za sve informacije u vezi marketinga pozovite 064 13 22 459 ili pišite na mail office@pupoljak.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *