PRERADA VOĆA I POVRĆA KOJA VODI KA PROFITU

Mala gazdinstva uporno prkose krizi jer i na maloj proizvodnji može da se zaradi.

Prerada voća i povrća na malim gazdinstvima.
Snimanje emisije Agro profit u gostima kod Dragice Petrović, preduzimljive žene koja zarađuje od prerade voća i povrća.

Dragica živi zajedno sa porodicom u mestu Suvodanje koje je brdovito selo ali ima idealne uslove za razvoj svih grana poljoprivrede. Mešovita proizvodnja omogućava da od svega imaju po malo ali dovoljno za preradu koja je ključ za dobit. Svoja zapažanja je podelila sa nama u maloj radionici u kojoj nastaju domaći proizvodi koji se uvek prodaju čim se ponude.

Emisija ” Agro profit” prikazuje priče malih, srednjih ali i velikih proizvodjača koji sa nama dele iskustva vezana za proizvodnju i preradu poljoprivrednih proizvoda. Koliko je značajna povezanost proizvodjača sa sela sa prerađivačima iz grada samo su neki od primera koji se nižu iz emisije u emisiju. Takođe, pričamo i o ulaganjima u poljoprivredu ali i u proizvodnju kao i o tome šta je najbolje uraditi kako bi osigurali siguran profit.
Najraznovrsnije priče iz domena poljoprivredne proizvodnje. Ratarstvo, povrtarstvo, stočarstvo. Podsticaji, ipard fondovi ali i zanimljivi recepti, kvalitet hrane i turizam svakako su teme koje ce ispunjavati prostor emisije.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *